27 / 04 / 2024

TOKİ’den Hatay ve Kayseri’de 899 konut!

TOKİ’den Hatay ve Kayseri’de 899 konut!

Dar gelirli vatandaşları bir hayli heyecanlandıran iki proje hayata geçiyor. TOKİ, Hatay Antakya’da ve Kayseri Melikgazi’de büyük iki projeye imza atıyor. İşte detaylar…



Dar gelirli kişilerin konut sahibi olması için çalışmalarına devam eden eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merak ile beklenen iki projenin detaylarını açıkladı.

TOKİ’nin iki önemli projesinin yer alacağı şehirler Hatay ve Kayseri. Hatay’daki proje Antakya’da yer alacakken, Kayseri’deki proje ise Melikgazi’de inşa edilecek.

HATAY – ANTAKYA PROJESİ

TOKİ’nin vatandaşlar ile buluşturacağı projede toplam 464 adet konut yer alacak. Konutlar dışında 24 dükkanın da bulunacağı Hatay - Antakya TOKi Projesi’nin ihale tarihi de duyuruldu.  Büyük bir heyecan ile beklenen ihalenin tarihi ise yarın. İhaleye son teklif verme saati ise 11.30.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde bulunan resmi ihale ayrıntılarına göre, TOKİ'nin heyecan ile beklenen Hatay - Antakya Projesi, Aksaray Mahallesi'nde inşa edilecek. Söz konusu projenin inşaatının 550 takvim gününde tamamlanması planlanmakta.

Projede, Tünel kalıp sistemi ile 464 adet konut yer alacakken, 24 Adet dükkân inşaatı da bulunacak. Tüm bunların yanı sıra ise altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi de gerçekleşecek.

 TOKİ’den Hatay ve Kayseri’de 899 konut!


Geri Dön