Toki

TOKİ'den İstanbul'a 365 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Bağcılar'da 365 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Bağcılar projesinin ihalesi 9 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da da 365 konutluk yeni proje inşa edecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen yeni projesi İstanbul Bağcılar Yenimahalle Mahallesi'nde yükselecek.

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek ve Ece Sitesi'ni dönüştürecek olan söz konusu projede 365 adet konut yer alacak. Konutların dışında 30 adet dükkanın da bulunduğu TOKİ İstanbul Bağcılar projesinde altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Bağcılar projesinin ihalesi ne zaman yapılacak? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Bağcılar projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak? İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan o detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Bağcılar projesinin ihalesi 9 Eylül 2024 tarihinde saat 14.00'te yapılacak. İstanbulluların merakla beklediği projede konut ve dükkanların dışında altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale ilanı şu şekilde:

İstanbul İli Bağcılar İlçesi, Yenimahalle Mahallesi (Ece Sitesi), Kentsel Dönüşüm Projesi 365 Adet Konut Ve 30 Adet Dükkân İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Eylül 2024 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

İKİ PROJE İÇİN TESLİM MÜJDESİ GELMİŞTİ

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya ve Diyarbakır projesi için teslim müjdesi gelmişti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesinde yer alan konutlar sahiplerine tek tek teslim edilirken, Diyarbakır Bismil projesindeki konutların teslimlerinin de 9 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

 

Toyota'dan o modele tam 213 bin 500 TL'lik indirim!

Bakırköy'de kentsel dönüşüm atağı: Emekliye 18 bin TL, emekli olmayan kiracılara 9 bin TL'ye varan kira yardımı müjdesi!

Yeni Skoda Kodiaq, lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı! Skoda Kodiaq 2024 fiyat!