Toki

TOKİ’den kaçırılmayacak fırsat! İstanbul’da 185 konut satışa çıkarıldı! İşte başvurulara dair tüm detaylar…

TOKİ, İstanbul’da kaçırılmayacak büyük fırsatlı satışları duyurdu. TOKİ, İstanbul’daki Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 konutu müzayede ile satışa çıkarıyor. İşte tüm detaylar...Basın İlan Kurumu’nun (BİK) ilan sitesi ilan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesindeki Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu ilçesindeki Sütlüce Projesi’nde inşa edilen 185 konutu "açık artırma" yöntemiyle satışa çıkardığını duyurdu. Basın İlan Kurumu’nun (BİK) ilan sitesi ilan.gov.tr’de yer alan bilgiye göre 185 adet konutun müzayedesi, 2-3 Ağustos 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TOKİ tarafından Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi kapsamında inşa edilen 110 konut, 2 Ağustos 2022 Salı günü saat 10.30'da yapılacak müzayedede, Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 75 konut ise 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 10.30'da yapılacak müzayede ile yeni sahiplerini bulacak. Peki satışa çıkarılacak olan konutlara başvurular nasıl yapılacak? İşte satışa çıkarılacak konutlara dair tüm detaylar haberimizde…

TOKİ Beyoğlu Sütlüce Projesi'nde 2+1 ve 3+1 konutlar satışa sunuluyor. Proje kapsamındaki en düşük konut fiyatı 43,08 metrekare büyüklüğünde bir daire için 2 milyon 20 bin TL olarak belirlendi. Proje kapsamındaki en yüksek konut bedeli ise 118,5 metrekare büyüklüğe sahip bir konut için 5 milyon TL olarak duyuruldu.

www.emlakmuzayede.com.tr" internet sitesinden de canlı yayınla teklif alınacak.

Ev almak isteyen vatandaşlar, satışa sunulan bu konutlara yüzde 50 peşinatı ödeme ve 120 ay vade şartıyla sahip olabilecek.

Alıcılara satış sonunda Gaziosmanpaşa konutlarının hemen, Beyoğlu Sütlüce Mahallesi konutlarının ise 12 ay içinde teslimi yapılacak.

18 Temmuz tarihinde başlayacak olan başvuruların açık artırmaya yönelik bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

Diğer yandan 2-3 Ağustos tarihlerinde Halk Bankası'nın tüm şubelerinden başvuru alınabilecek.

Satışla ilgili detaylı bilgilere, TOKİ’nin resmi internet adresi "www.toki.gov.tr" üzerinden, "www.emlakmuzayede.com.tr" internet sitesinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

TOKİ kuralı satış başvurusu nasıl yapılır? TOKİ kuralı satış başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ’den ucuz konut atağı! 163 ile ev sahibi olunacak! İşte detaylar!

TOKİ'den ucuz ev hamlesi! 24 ilde resmen başlıyor! İşte aranan şartlar