12 / 05 / 2024

TOKİ'den son dakika müjdesi! Ucuz konut başvuruları başladı! Hemen bu tarihlere bakın!

TOKİ'den son dakika müjdesi! Ucuz konut başvuruları başladı! Hemen bu tarihlere bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yeni projesi için başvuru tarihleri açıklandı. İşte satışa çıkarılacak TOKİ projesiyle ilgili merak edilen detaylar...



Merakla beklenen başvuruların “Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri” kategorisinde alınacağı TOKİ Kırıkkale projesinde konut fiyatları 505 bin 675 TL'den başlıyor, 588 bin 40 TL'ye kadar çıkıyor.

Peşinat oranının yüzde 10 olarak açıklandığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale projesi için ödenecek en düşük peşinat bedeli 50 bin 567 TL, en yüksek peşinat bedeli ise 58 bin 804 TL şeklinde belirtildi.

Vade süresinin 240 olarak belirlendiği TOKİ Kırıkkale Delice projesi için ödenecek taksit bedelleri 1.896 lira ile 2 bin 205 lira arasında değişiyor.

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Kırıkkale Delice projesi kapsamındaki 3+1 konutların brüt alanı 101.95 metrekare, net alanı ise 87.89 metrekare olarak belirlendi.

TOKİ den son dakika müjdesi! Ucuz konut başvuruları başladı! Hemen bu tarihlere bakın!

Kırıkkale Delice projesi kapsamında satışa sunulan konut adedinden fazla başvuru olduğu halde 21 Temmuz 2022 tarihinde başvuru yapanlar için noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” çekim işlemleri yapılacak. Konut sayısından daha az başvuru olduğu takdirde “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası”
çekilmeyecek ve idarenin belirleyeceği bloklar/konutlar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esas alınarak konut seçimleri yapılacak.

TOKİ'den o illere dev müjde! 4.800 yeni konut geliyor! 1 Eylül'de düğmeye basılacak! 

TOKİ İstanbul Maltepe'de bulunan askeri alana sosyal konutlar yapacak

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! O ilçe için tarih belli oldu! 509 ucuz ve yeni konut geliyor!


Geri Dön