28 / 04 / 2024

TOKİ'den tam 43 ilde dev fırsat! Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir de var!

TOKİ'den tam 43 ilde dev fırsat! Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir de var!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tam 43 ilde yüzde 25 peşinat ve 48 ay taksitle konut satacak. İşte konu ile ilgili detaylar...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut ya da iş yeri sahibi olmak isteyenlerin beklediği müjdeyi verdi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  TOKİ  43 ilde konut  17 ilde de iş yeri satacak.

Paylaşılan detaylara göre, merakla beklenen konut ve iş yeri satışları ile ilgili detayları resmi web sitesi üzerinden açıklayan TOKİ ayrıca gerekli şartları da duyurdu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konut ve iş yerlerinin satışlarını 11-12 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirecek.

Yine verilen detaylara göre, yüzde 25 peşinat 48 ay vadeyle satılacak olan konutların bulunduğu 43 il içerisinde İstanbul,  İzmir  ve  Ankara  da yer alıyor.

Dar gelirli ailelerin yüzlerini güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 43 kentte 212 adet konut ile 17 kentte 143 iş yerini 11-12 Ekim tarihlerinde satışı yapacak.

TOKİ den tam 43 ilde dev fırsat! Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir de var!

İŞ YERİ SATIŞI YAPILACAK ŞEHİRLER

TOKİ'nin iş yeri satışı gerçekleştireceği şehirler şu şekilde: Giresun, Ankara, Kastamonu, Afyonkarahisar, Balıkesir, Denizli, Kahramanmaraş, Elazığ, İstanbul, Kars, Kütahya, Kırşehir, Tekirdağ, Konya, Sakarya, Samsun ve Trabzon.


KONUT SATIŞI YAPILACAK ŞEHİRLER

TOKİ'nin konut satışı gerçekleştireceği şehirler: Gümüşhane, Adana, Aksaray, Kırıkkale, Ankara, Afyonkarahisar, Balıkesir, Bursa, Batman, Bolu, Diyarbakır, Denizli, Kütahya, Isparta, Elazığ, Muş, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Konya, Şanlıurfa, Kastamonu, Kocaeli, Manisa, Mersin, Malatya, Tekirdağ, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sivas, Siirt, Sakarya, Uşak, Trabzon, Yozgat ve Van.

Pek çok kişinin yakından takip ettiği konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, 11 Ekim Çarşamba ve 12 Ekim Perşembe tarihlerinde saat 10.30'da yapılacak açık artırmalar, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara The Green Park Hotel'de olacak. Ayrıca söz konusu açık artırmalar için internet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek.

Konut mağdurları hakları olan evleri almak için TBMM'ye başvurdu!

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına tam bu kadar Ocak zammı geliyor! Şimdi yeni zamlı maaşlarınıza bakın!

Yüzde 40 dev indirim başladı! Zam gelmeden hemen alın! Selpak 8'li tuvalet kağıdı 30TL'ye düştü!


Geri Dön