28 / 04 / 2024

TOKİ'nin 20 ildeki 110 arsası yarın satışta!

TOKİ'nin 20 ildeki 110 arsası yarın satışta!

TOKİ'nin portföyünde bulunan 20 ildeki 110 adet arsa Emlak Yönetim tarafından açık artırma ile 8 Mart 2018 Perşembe günü (yarın) satışa çıkarılıyor.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir,  Giresun, Hatay İstanbul, İzmir, Kayseri, Samsun, Sivas,  Tekirdağ ve Van’da yer alan arsalarını yarın satışa çıkarılıyor. 

Toplamda 1 milyon 33 bin 562 metrekare büyüklüğe sahip olan 110 adet arsayı yaklaşık 818 milyon TL muhammen bedel ve “Açık Artırma” yöntemi ile satışa sunuyor. 

Satışa konu olan arsaların açık artırma ihalesi yarın saat 13:30’da TOKİ’nin  Ankara  Bilkent’teki merkezinde ve  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) canlı yayın yapılacak. 

Satışa sunulan bazı arsaların nitelikleri şöyle;

İSTANBUL
Başakşehir  konut, ticaret, özel sağlık tesisi, özel eğitim, konut dışı kentsel çalışma, akaryakıt tesis ile Üsküdar’da özel eğitim niteliğinde imarlı arsalar.

ANKARA
Çankaya, Sincan ve Kahramankazan’da konut, ticaret, Etimesgut, Gölbaşı, Pursaklar ve Yenimahale’de konut niteliğinde imarlı arsalar.

DİYARBAKIR
Yenişehir’de konut, merkezi iş, çarşı, iş ve alışveriş merkezi niteliğinde imarlı arsalar.

ELAZIĞ
Merkezde konut, ticaret niteliğinde imarlı arsalar.

ESKİŞEHİR
Odunpazarı’nda konut, merkezi iş niteliğinde imarlı arsalar.

GİRESUN
Merkezde konut, ticaret, özel kreş niteliğinde imarlı arsalar.

 

İnternetten teklif vermek için: http://www.emlakyonetim.com.tr

 

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


Geri Dön