28 / 04 / 2024

TOKİ'nin iki projesinin maliyeti dudak uçuklattı! Tam 3.9 milyar liraya mâl olacak!

TOKİ'nin iki projesinin maliyeti dudak uçuklattı! Tam 3.9 milyar liraya mâl olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmit projelerinin maliyeti 3 milyar 859 milyon 627 bin TL olarak açıkladı. İşte pek çok kişi tarafından merakla beklenen İzmit TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İzmit’te inşa edilecek olan konutlar ile ilgili ihale süreçleri tamamlandı. Tam 711 konutun yer aldığı proje 1 milyar 843 milyon TL'ye mal olacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kocaeli’de yapılacak olan sosyal konut projeleri ile ilgili ihale süreçleri devam ederken İzmit’te yapılacak en büyük konut projelerinden olan, Sekbanlı-Sepetçi Mahalleleri 3 Bölge 2 Etap projesi ile ilgili ihale süreçleri tamamlandı.

Peki  TOKİ  Kocaeli İzmit projesini hangi firma inşa edecek? Söz konusu projede kaç konut yer alacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve TOKİ İzmit projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ nin iki projesinin maliyeti dudak uçuklattı! Tam 3.9 milyar liraya mâl olacak!

Söz konusu proje kapsamında inşa edilecek olan 711 Adet Konut ve 12 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ile ilgili ihale 28 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilmişti. Yaklaşık maliyeti 1 milyar 879 milyon 627 bin 853 TL şeklinde belirlenen ihaleye tek firma katıldı. Kocaeli Koz'da yer alan habere göre Ankara’da kurulu bulunan Burakcan İnşaat ve Ticaret Ltd.Şti., verdiği 1 milyar 843 milyon lira ile ihaleyi kazandı. Firma ile 19 Aralık 2023 tarihinde sözleşme imzalandı. Proje ile ilgili çalışmalar başlarken, 600 günde tamamlanması planlanıyor.

Aynı firma ayrıca Sekbanlı-Sepetçi Mahalleleri 3 Bölge 1 Etap projesinin de ihalesini kazanmıştı. 989 adet konut 8 adet dükkan ve birer adet cami ve ilköğretim okulu inşaatı buluna proje ihalesini 1 milyar 980 milyon lira ile kazanmıştı. 

TOKİ'nin Kocaeli İzmit'de inşa edeceği  iki projeler  1 milyar 843 milyon lira ve 1 milyar 980 milyon lira olarak açıklanırken, söz konusu projeleri toplam maliyeti 3 milyar 859 milyon 627 bin TL olarak açıklandı. 

 

TOKİ sudan ucuza konut satacak! Başvurular yarın başlıyor!

Tuvalette ultra lüks dönemi! Giriş 50 TL!

Dolar ve Euro'dan yeni rekor geldi! 


Geri Dön