01 / 05 / 2024

Dolar ve Euro'dan yeni rekor geldi! 

Dolar ve Euro'dan yeni rekor geldi! 

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen Dolar ve Euro son bir ayın en yüksek seviyesine ulaşarak, rekor tazeledi. İşte dolar ve Euro'da son durum...



Yatırımcıların gündeminden düşmeyen Dolar ve Euro son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Dolar/TL, piyasalarının açık olduğu saatte 29,94 TL'ye kadar çıktı ve böylelikle de piyasalar açıkken gördüğü zirve seviyelere ulaştı. Euro da, Euro/dolar paritesinin desteğiyle değer kazandı ve 32,85 TL ile yeni rekorunu kırdı.

Yeni yıla zayıf bir başlangıç yapan küresel piyasalar yeni haftada enflasyon verilerini ve 4. çeyrek bilançolarını izleyecek. Milyonlarca yatırımcının gözü kademeli yükselişlerle adından sık sık söz ettiren dolar kurunda.

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği Dolar/TL, önceki gün Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 29,89 TL seviyesinde işlem görürken; yeni güne rekor seviye olan 29,94 TL'den başladı. 
Ayrıca yeniden 32 TL'nin üzerini gören Euro da şu dakikalarda, zirvesini 32,85 TL'ye kadar çıkarttı. İngiliz sterlini de aynı dakikalarda 38,15 TL'den işlem görüyor.

Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları 9 Ocak Salı günü ne kadar? 

Dolar ve Euro dan yeni rekor geldi! 

Dolar ve Euro'daki son dakika gelişmelerini merak eden yatırımcılar altın fiyatları ile ilgili de araştırmalar yapıyor.

Geçtiğimiz haftayı düşüşle tamamlayan altın fiyatları yeni haftada da aşağı yönlü bir seyir izledi. 

Para ve emtia piyasalarında gözler ABD Merkez Bankası’nın uygulamış olduğu para politikasında olmaya devam ediyor. Fed’in ilerleyen süreçte para politikasına ilişkin atacağı adımlar piyasalarda da erken fiyatlanmaya başlandı. 

Yeni haftaya 2044 dolardan başlayan ons altın 2016 dolar seviyesine kadar geriledikten sonra günü 2027 dolardan kapattı. 

Dün 1956 TL'den açılan gram altın 1932 TL'ye kadar geriledikten sonra 1950 TL'den günü tamamladı. 

BUGÜN PİYASADA SON DURUM NE? 

Haftanın 2. işlem gününe 2027 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda yükselerek 2032 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içinde en düşük 2027 dolar, en yüksek ise 2035 dolar seviyeleri görüldü. 

Güne 1947 TL'den başlayan gram altın şu dakikalarda yükselerek 1956 TL'den işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 1941 TL, en yüksek de 1959 TL seviyeleri test edildi.
 

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Son dakika! Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem!

Turizm Amaçlı Konut Belgesi nasıl, nereden alınır? 


Geri Dön