29 / 04 / 2024

Topçu İnşaat Malzemeleri Kimyevi Maddeler ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Topçu İnşaat Malzemeleri Kimyevi Maddeler ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Topçu İnşaat Malzemeleri Kimyevi Maddeler ve Orman Ürünleri Limited Şirketi, İsmail Topçu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.



Topçu İnşaat Malzemeleri Kimyevi Maddeler ve Orman Ürünleri Limited Şirketi, İsmail Topçu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu. 


Topçu İnşaat Malzemeleri Kimyevi Maddeler ve Orman Ürünleri Limited Şirketi iş konusu; 1- Hertürlü inşaat ve yapı malzemelerinin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. Resmi ve özel sektör inşaat ihalelerine girmek ve taahhütte bulunmak, ihale için gerekli olan teminat ve malzemelerin tedarikini sağlamak. Gerektiğinde taşeronluk yapmak veya taşeron çalıştırmak. Elektrik malzemeleri, boru profil demir ve metal mamullerinin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. Plastik ve çelik mamullerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak.     2- Hertürlü kimyevi malzemenin, yapı kimyasallarının alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. Uygulama ve danışmanlık hizmetlerini yapmak.     3- Çeşitli orman ürünlerinin yarı mamul ve mamul malzemenin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak.     Şirket işlerinin gereği taşınır ve taşınmaz mallar iktisab edebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, komisyonculuk yapmamak kaydı ile satabilir. Şirket üçüncü şahıslar nezdinde ipotek koyabilir, rehin alabilir, ipotek ve rehin verebilir. Gerek gördüğü takdirde ortaklar kurulu kararı ile dilediği işleri yapabilir.



Geri Dön