02 / 05 / 2024

Topkapı Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman?

Topkapı Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman?

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Avrupa Konutları Kale Evleri dükkan ve ofisleri için ön talep toplanıyor. Peki Topkapı Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman?



Topkapı  Avrupa Konutları Kale  teslimleri ne zaman? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Daire satışları devam eden proje 37 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Avrupa Konutları Kale'de Türk hamamı, kapalı otopark, sauna, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve 2 adet yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 

Proje İstanbul Cevizlibağ'da yükseliyor.


Ofis ve dükkanları için ön talep toplamaya devam eden Avrupa Konutları Kale'de 599 adet dairenin yanı sıra 52 adet ofis ve 30 adet ticari birim yer alıyor. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor.


Banka kredisine uygun olan Avrupa Konutları Kale Evleri'nde konutların alanları 77 metrekare ile 210 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje  Artaş İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. 


Topkapı Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman?

Teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanan Avrupa Konutları Kale fiyatları; 1 oda 1 salonlarda 593 bin TL, 2 oda 1 salonlarda 799 bin TL, 3 oda 1 salonlarda 1 milyon 68 bin TL, 4 oda 1 salonlarda ise 1 milyon 346 bin TL'den başlıyor.  


Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ satış ofisi 

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön