27 / 04 / 2024

Topkapı Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Topkapı Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

650 milyon yatırım bedeli ödenen İstanbul Avrupa Konutları Kale projesinin 1+1 daire satışları tamamlandı. Topkapı Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar sorusunun cevabından önce Avrupa Konutları Kale projesinden biraz bahsedelim.



İstanbul Topkapı  Avrupa Konutları Kale  projesi sosyal donatıları arasında 2 adet yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk Hamamı, kapalı otopark ve fitness center bulunuyor. İşte Topkapı Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar sorusunun cevabı...


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan Avrupa Konutları Kale projesinde toplamda 599 daire, 52 ofis, 30 adet mağaza yer alıyor.


Topkapı-Cevizlibağ E-5 Karayolu üzerinde İstanbul'un Zeytinburnu bölgesine bağlı olarak yükselen İstanbul Topkapı Avrupa Konutları Kale projesi teslimleri 2016 yılı Temmuz ayında yapılacağı ön görülüyor.


Topkapı Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?


Avrupa Konutları Kale projesinde banka kredisi ile konutun bedelinin yüzde 75'ine kadar 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede yer alan daire metrekaresi 5 bin liradan başlangıç gösterirken 120 aya kadar da vade sağlanabiliyor. Avrupa Konutları Kale projesi fiyatları 800 bin TL ile 1 milyon 986 bin TL arasında değişiyor.


Topkapı Avrupa Konutları Kale İletişim;


Adres: Maltepe mah. Londra asfaltı cd. No:32 Cevizlibağ / Zeytinburnu /  İstanbul 

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Beyza Parlak/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön