29 / 04 / 2024

Topkapı Avrupa Konutları Kale fiyatları!

Topkapı Avrupa Konutları Kale fiyatları!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Avrupa Konutları Kale projesi 650 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projedeki satışa sunulan dairelerin alanları 77 - 210 metrekare arasında değişiyor. İşte Topkapı Avrupa Konutları Kale fiyatları...



Topkapı  Avrupa Konutları Kale  fiyatları bilgisinden önce projeden bahsedelim. Zeytinburnu - Cevizlibağ'da yükselen proje  Artaş İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Projede daireler, ofisler ve mağazalar yer alıyor.


Avrupa Konutları Kale projesinde teslimler 2016 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek. 650 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede 120 aya kadar vade yapılıyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.


Topkapı Avrupa Konutları Kale projesindeki 1 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.


Az katlı bloklar olarak yükselen Avrupa Konutları Kale projesinde fitness merkezi,  açık spor alanları, kapalı otopark, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, 2 kapalı yüzme havuz gibi imkanlar sunuluyor. 


Topkapı Avrupa Konutları Kale fiyatları 800 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 986 TL' ye kadar ulaşıyor. Projenin satış ofisi telefon numarası 444 38 25. 


Avrupa Konutları Kale nerede?

Adres: Maltepe mah. Londra asfaltı cd. No:32 Cevizlibağ / Zeytinburnu /  İstanbul 


Avrupa Konutları Kale iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön