Konut

Topkapı29'da teslimler Temmuz'a çekildi! Dev projede erken teslim sürprizi! 

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe 30 yıllık tecrübeye sahip Akzirve, Topkapı29'u, söz verdiği tarihten 3 ay önce teslim edecek.Akzirve tarafından yapılan açıklamaya göre, modern mimarisi, yüksek inşaat kalitesi, insan odaklı tasarımı, geniş yeşil alanları, sosyal ve kültürel zenginlikleriyle geniş alanda, yüksek kaliteli yepyeni bir yaşam vadeden Topkapı 29 projesinde 2023 yılının Ekim ayında yapılması planlanan anahtar teslimi Temmuz'a çekildi

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe 30 yıllık tecrübeye sahip Akzirve, Topkapı29'u, söz verdiği tarihten 3 ay önce teslim edecek.

Akzirve tarafından yapılan açıklamaya göre, modern mimarisi, yüksek inşaat kalitesi, insan odaklı tasarımı, geniş yeşil alanları, sosyal ve kültürel zenginlikleriyle geniş alanda, yüksek kaliteli yepyeni bir yaşam vadeden Topkapı 29 projesinde 2023 yılının Ekim ayında yapılması planlanan anahtar teslimi Temmuz'a çekildi.

Paylaşılan detaylara göre, yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Akzirve İcra Kurulu Üyesi Cihat Kılıç, 2022 yılında inşaat çalışmalarına başlanan, 1691 konut, rezidans, alışveriş merkezi, ofis, otel gibi birçok farklı fonksiyonu bir arada bulunduran projenin büyüklüğü göz önüne alındığında, 1 yıl gibi kısa bir sürede teslim tarihinin erkene çekilmesinin oldukça önemli bir gelişme olduğunu dile getirdi.

Akzirve İcra Kurulu Üyesi Cihat Kılıç açıklamasında "Türkiye'de gayrimenkul sektöründe 30 yıllık tecrübeye sahip olan Akzirve'nin 15 vinç ve 2 binden fazla çalışanla konut sektöründe en hızlı proje olma özelliği de taşıyan Topkapı 29 projesinin söz verdiği tarihten 3 ay önce teslim ederek önemli bir fark yaratmış olacağını söyledi.

Açıklamasında deniz manzaralı son birkaç konutun alıcılarını beklediğini dile getiren Akzirve İcra Kurulu Üyesi Cihat Kılıç, Topkapı29 projesinin özellikle çocuklu ailelere sunduğu avantajlar nedeniyle kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu kaydetti.

Akzirve İcra Kurulu Üyesi Cihat Kılıç, "Doğal afetlerin ülkemizin bir gerçeği olduğunu söyleyerek, "Önemli olan binaların  usulüne uygun olması ve olası deprem için tüm tedbirlerin alınması. Projelerin geliştirme aşamasından itibaren biz de bu detayları göz önünde bulunduruyoruz ve proje tasarımı, kullanılacak olan malzemeler gibi tüm detaylarda yönetmeliklere göre hareket ediyoruz. Topkapı29 projesinin dayanıklılığını da İstanbul Teknik Üniversitesinden aldığımız belgeyle tasdik ettirdik." dedi.

- Temmuz sonuna kadar özel kampanya fırsatı

Yapılan açıklamada yer alan bilgiye göre, satışa çıktığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören Topkapı29 projesinde kalan son daireler için özel bir kampanya da başlatıldı.

Verilen detaylara göre, hm yatırım hem de seçkin bir yaşam için Topkapı29 projesini tercih edecek alıcılara yüzde 35 peşinat, yüzde 35 teslimden sonra ödeme, kalan yüzde 30'luk kısım için de şirket bünyesinde 60 ay sıfır vadeyle ödeme fırsatı sunuluyor. Peşin ödemeleri tercih eden müşteriler içinse temmuz ayı sonuna kadar ekstra yüzde 10 oranında indirim sağlanacak.

Avrupa mimarlık ofislerinden Chapman Taylor'ın tasarladığı Topkapı29, meydanları, özel peyzaja sahip yeşil alanları, sokakları, avluları ve sosyal buluşma noktalarıyla tamamen yaşam konforunu ön plana alan yenilikçi bir tasarım anlayışıyla hayata geçirildi.

Verilen detaylara göre, hepsi balkonlu, bahçeli ve teraslı şekilde tasarlanan 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona değişen boyutlardaki daireler hem "nefes" hem de ışık alıyor. Bu açık alanlar sayesinde yemyeşil bir doğa evlerin içine taşınırken özellikle çocuklu ailelerin doğadan uzak kalmaması planlanıyor.

- 4 bin metrekareye ulaşan sosyal donatı alanları bulunuyor

Topkapı29 projesinde cadde mağazalarından ofislere, yaşam ve alışveriş merkezlerinden dünyanın ünlü zincir markalarından birinin işleteceği otele kadar bir ekosistem de bulunuyor.

Ayrıca yine verilen detaylara göre, studio, SPA, kafe, sinema salonu, dinlenme salonu,  fitness salonu, kapalı ve açık havuz, kütüphane, TV alanı ve ortak çalışma alanı gibi büyüklüğü yaklaşık 4 bin metrekareye ulaşan sosyal donatı alanları mevcut.

Akzirve Topkapı 29'da bu aya özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!