13 / 05 / 2024

Topkapı'da rezidanslar yükselecek!

Topkapı'da rezidanslar yükselecek!

Beyaz İnşaat'ın Topkapı'da başladığı Mira Rezidans, bölgeyi modern projelerle tanıştıracak



2010 sonunda tamamlanacak projede daire fiyatları 175 bin TL'den başlayacak, en büyük daireler 420 bin TL'ye kadar çıkacak.

Yakın bir zamana kadar sanayi ve iş merkezi olan Topkapı son dönemde açıklanan yeni projelerle modern rezidans, konut ve iş merkezine dönüşüyor. Beyaz İnşaat da bu trende ayak uydurarak, Topkapı-Cevizlibağ'da yeni bir rezidans projesine başladı. İnşaatı dört ay önce başlayan ve satışlarına da yeni başlanan Mira Rezidans projesi ile gelecekte bölgedeki nitelikli konut ve iş yeri ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. Toplamda dört etaptan oluşacak Mira Rezidans projesinde 400'e yakın daire yer alacak. Beyaz İnşaat yetkilileri projenin ilk etabında yer alan 60 dairenin 2010 sonunda tamamlanarak teslim edileceğini söylüyor. Kalan etaplar ise projelendirilme aşamasında olduğunu belirtiyor. Topkapı'da bulunan Yeşil Plaza yanında yer alan arazide inşa edilen projedeki daire fiyatları 175 bin ile 420 bin TL arasında değişecek. Projede büyüklüğü 78 ile 149 metrekare arasında yer alan 1+1 ile 3+1 arasında değişen dairelerden oluşacak. İnanlar İnşaat'ın sahip olduğu arazide alt katlar dükkan olarak kiralanacak, üst katlarda ise rezidans daireleri yer alacak.

3 projede satışlar devam ediyor
Beyaz İnşaat'ın halen Etiler'de yapımı devam eden 48 dairelik Şeker Vadi Konakları ile Beylikdüzü'nde 5 blokta 320 lüks konut ve 116 mağazadan oluşan Beyaz City projeleri bulunuyor. Ayrıca şirket Florya'da butik konseptte yapılan 24 dairelik Florya Park Evleri'nde satışına yakın bir zamanda başladı.

Semtte, sanayinin yerini yüksek plazalar alıyor
YAKIN bir zamana kadar sanayi bölgesi olan Topkapı inşaat şirketlerinin ilgi alanına girmeye başladı. İnşaat sektörüne giren Kale Kilit Topkapı'da sahip olduğu arazide rezidans yapacağını açıklamıştı. Yine sektöre yeni giren Garage Group şubattan itibaren metrekaresi 3 bin 500 - 4 bin TL arasında projeye başlayacak. Yeşil İnşat ise bölgede bulunan eski deposunun yerine Türkiye'nin en yüksek plazasını yapmak için izin beklediğini açıklamıştı. Kiptaş'ın ise bölgede Merkez Evler projesi bulunuyor. Projenin ikinci etabına 2010'dan itibaren teslim edilmesi öngörülüyor.

Etiler'de Şeker Vadi Konakları, Beylikdüzü'nde Beyaz City ve Floya'da Florya Park evlerinin satışına devam eden Beyaz İnşaat yeni projesi Mira Rezidans 400 daireden oluşuyor.

175 bin TL'ye de var 420 bin'e de

78 m2 (1+1): 75 bin TL
80 - 127 m2(2+1): 200 - 350 bin TL
149 m2 (3+1): 420 bin TL
Sabah Emlak/Dilek Taş


Geri Dön