30 / 04 / 2024

Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi, J. Michael Matties Phillips, Özlem Vural Phillips tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beyoğlu, Asmalı Mescid Mahallesi'nde kuruldu.



Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi, J. Michael Matties Phillips, Özlem Vural Phillips tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri tasarımı ve danışmanlığını yapmak, inşa etmek, ve kiraya vermek. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetlerin koordinasyonunu sağmak,danışmanlığını yürütmek,etüd, araştırma,tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. Konusuyla ilgili her türlü dengeleme,hesaplama,yazım ve çizim işlerinin yapımı. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya tasarımı,danışmanlığı,alımı, satımı,pazarlamasını yapmak Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak,tasarlamak, danışmanlığını yapmak,taahhütlerde bulunmak. Eğitimi destekleyici eğitim danışmanlık hizmetleri vermek. Basım öncesi bilgisayar destekli hizmetler vermek.Bilgisayar destekli sayfa tasarımı ile her türlü grafik tasarım hizmetleri vermek, danışmanlığını yapmak, taslaklar, planlar oluşturmak vb baskı ürünlerinin tasarlanması hizmetleri. Tercüme,sözlü tercüme ve editörlük  faaliyetlerinde bulunmak .


Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Asmalı Mescid Mahallesi, General Yazgan Sokak, 1/21.


Geri Dön