17 / 05 / 2024

Tornavida Design Danışmanlık iletişim

Tornavida Design Danışmanlık iletişim

Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi, J. Michael Matties Phillips, Özlem Vural Phillips tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beyoğlu, Asmalı Mescid Mahallesi'nde kuruldu.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

Fi Design İnşaat Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fi Design İnşaat Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Korkmaz tarafından kuruldu.

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Buildly Design Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Buildly Design Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Al Saddıgh E M Madı, Mohamed A K Bennour, Mutasım Alı Abdallah tarafından kuruldu.

Kuca Design İç Mimarlık Uygulama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kuca Design İç Mimarlık Uygulama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Burak Asker tarafından kuruldu.

Conearch Design Mimarlık Proje İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Conearch Design Mimarlık Proje İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Cansu Es, Taylan Bayram ve Ayşegül Yıldız ortaklığında kuruldu.

Art Design'den ücretsiz danışmanlık hizmeti!

Türkiye'deki Art Deco tarzının öncüsü Art Design, proje mimarlığı hizmeti ile ücretsiz danışmanlık veriyor. Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarında fark yaratıyor.

Art Design'dan ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti!

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi, J. Michael Matties Phillips, Özlem Vural Phillips tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beyoğlu, Asmalı Mescid Mahallesi'nde kuruldu.

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Alemdağ Şubesi açıldı!

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alemdağ Şubesi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Kasım 2013 tarihinde Çekmeköy, Alemdağ Emlak Konutları D Blok'ta kuruldu

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Tornavida Design Danışmanlık iletişim Haberi

Tornavida Design Danışmanlık iletişim

Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi, J. Michael Matties Phillips, Özlem Vural Phillips tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri tasarımı ve danışmanlığını yapmak, inşa etmek, ve kiraya vermek. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetlerin koordinasyonunu sağmak,danışmanlığını yürütmek,etüd, araştırma,tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. Konusuyla ilgili her türlü dengeleme,hesaplama,yazım...