28 / 04 / 2024

Torul Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Torul Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Torul Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Yaşar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Macar Kardeşler Caddesi'nde kuruldu.



Torul Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Yaşar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Torul Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Şirket aşağıdaki konularda faaliyet gösterir; 1. Her türlü İnşaat, imalat, tadilat ve tamirat işleri ve hizmetleri, 2. Müteahhitlik hizmetleri, 3. Taahhüt ve tedarik hizmetleri, 4. İnşaat araç-gereç ve iş makineleri kiralanması hizmetleri, 5. Mühendislik, mimarlık ve proje işleri, bilimsel ve sınai inceleme, araştırma hizmetleri, 6. Her türlü gayrimenkul arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı  yapmak. kiralanmasına aracılık etmek 7. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı,satımı, pazarlamasını yapmak. 8. İşletmecilik (servis, otopark, araba parkları, garaj kiralama, kantin, kafeterya, restoran, toptan ve perakende et ve et ürünleri, her türlü hayvan yetiştiriciliği canlı hayvan ticareti  yemek, temizlik, konaklama, yurt, eğitim, taşımacılık, dağıtım, lojistik, reklamcılık, pazarlama, halkla ilişkiler, film, tv ve radyo programları yapımı vs.) hizmetleri, 9. Türk Ticaret Kanunu ve diğer mevzuata aykırı olmamak üzere diğer her türlü ticari iş ve hizmetler. Faaliyet konusu amaçlara ulaşmak için; mevzuatın tüzel kişilere tanıdığı her türlü hakları kullanabilir, karşılıklı edim, borçlanma, taahhüt vb. her türlü sözleşmeleri imzalayabilir. Taşınır ve taşınmaz her türlü mal edinebilir. Gerekli izinleri almak kaydı ile uluslararası faaliyetlerde bulunabilir, yurt dışında şube açabilir. 



Geri Dön