28 / 04 / 2024

Torullu İnşaat Mobilya Elektrik Oto Yedek Parça ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Torullu İnşaat Mobilya Elektrik Oto Yedek Parça ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sezgin Torullu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.



Torullu İnşaat Mobilya Elektrik Oto Yedek Parça ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sezgin Torullu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu. 


Torullu İnşaat Mobilya Elektrik Oto Yedek Parça ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer,mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı,merpen dış cephe izolasyon malzemeleri ve bütün elektrik malzemelerinin alım,satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi,alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans,seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3.Her türlü sanayi  ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyaları, sentetik, selülozik, akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatı. 4.Her nevi boya maddeleri ve yan ürünlerinin, metal boyası, oto boyası, astar,plastik, yağlı, saten boya, tiner, macun benzeri mamul ve yarı mamul ürünlerinin imali, ithali, ihracı. 5.Mobilya imalatı için gerekli olan her türlü orman ürünleri ve mamullerinin alımını, satımını, ithalatını, ihracatını yapmak 6.Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası,genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı,satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 7.Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri,elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları,mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 8.Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek. 9.Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı ve imalatını yapmak. 10.Hastane, klinik,poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, ortopedik alet ve malzemelerin,röntgen alet ve malzemeleri,cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak,servis ve bakım hizmetlerinin verilmesi, ayrıca bütün bunların aksam ve yedek parçalarının pazarlanması, alınıp satılması, ithalat ve ihracatı.


Torullu İnşaat Mobilya Elektrik Oto Yedek Parça ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi, Veysel Karani Caddesi 43 B 1 


Geri Dön