29 / 04 / 2024

Torunlar Center Mart sonunda satışa çıkıyor!

Torunlar Center Mart sonunda satışa çıkıyor!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mecidiyeköy Ali Sami Yen Stadyumu arsası üzerinde hayata geçirilen Torunlar Center projesi Mart ayı sonunda satışa çıkmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar henüz açıklanmadı...



Mecidiyeköy Ali Sami Yen Stadyumu arsası üzerinde Torunlar GYO tarafından inşa edilecek olan Torunlar Center projesi Mart sonu ya da Nisan başı gibi satışa çıkmaya hazırlanıyor. Toplam 1 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilen proje, 200 bin metrekare alan üzerinde 3 bloktan oluşuyor. Rezidans ve ofislerden oluşan Torunlar Center'da 42 katlı 2 blokta rezidanslar, 37 katlı tek blokta ise ofisler yer alacak. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerini sunulduğu projede, fiyatlar ise henüz açıklanmadı. 

Aga Khan ödüllü Mimar Emre Arolat tarafından tasarlanan Torunlar Center'ta her 3 blok da İstanbul Boğazı'ndan Marmara Denizi'ne uzanan farklı panoramik manzaraya hakim. Zengin peyzaj alanları ile dikkat çeken projede, iç bahçeler, 3 katlı otopark, restoranlar, açık teraslar, kafeler ve sosyal alanlar yer alıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön