18 / 05 / 2024

Torunlar GYO, Masko'dan arsa alıyor!

Torunlar GYO, Masko'dan arsa alıyor!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, S.S. Masko İstanbul Mobilya Ahşap Eşya İmalatçıları'nın Başakşehir İkitelli-2'deki Mall Of Istanbul projesine bitişik 9 bin 261 metrekare arsayı alarak ofis yapacak



Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, S.S. Masko İstanbul Mobilya Ahşap Eşya İmalatçıları Site İşletme Kooperatifi'nin İstanbul Başakşehir İlçesi İkitelli-2 mevkiindeki Mall Of Istanbul Projesine bitişik 9.261 arksayı alarak ofis yapacak.

Torunlar GYO, Başakşehir'de gerçekleştirdiği Mall Of İstanbul projesinin bitişiğinde yer alan S.S. Masko İstanbul Mobilya Ahşap Eşya İmalatçıları Site İşletme Kooperatifinin  mülkiyetindeki 850 ada, 1 parseldeki 122.071/240.000 hissesine karşılık gelen 9 bin 261 metrekare arsayı alacağını duyurdu. Bu arsanın Torunlar GYO'ya devredilmesi ve karşılığında 6 ofis katı alınmasına ilişkin kooperatif yönetim kurulunun karar aldığını belirten Torunlar GYO, bundan sonraki gelişmeleri de kamuoyuna aktaracağını belirtti.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön