05 / 05 / 2024

Torunlar GYO 'nun genel kurulu 12 Eylül 'de yapılacak!

Torunlar GYO 'nun genel kurulu 12 Eylül 'de yapılacak!

Torunlar GYO, yönetim kurulu toplantısını 23 Ağustos 2011 tarih ve 2011/38 sayılı kararı ile 12 Eylül 2011 Pazartesi günü, saat 16.00 'da yapılmasına karar verdi



Torunlar GYO, yönetim kurulu toplantısını 23 Ağustos 2011 tarih ve 2011/38 sayılı kararı ile 12 Eylül 2011 Pazartesi günü, saat 16.00 'da yapılmasına karar verdi.

Torunlar GYO tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

TORUNLAR GYO A.şž.   12 EYLÜL 2011 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ
1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi,
2. Genel Kurul Toplantı Tutanağının Genel Kurul adına Başkanlık Divanı 'nca imzalanması ve bununla yetinilmesi için yetki verilmesi,
3. Geri alım programının okunması ve kabulü,
4. Dilek ve temenniler,
5. Kapanış.

EK AçIKLAMALAR:

Yönetim Kurulumuzn 23.08.2011 tarih ve 2011/38 sayılı kararı ile   Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının, 12 Eylül   2011 Pazartesi     günü saat 16.00 ‘te   Kavacık Rüzgarlı Bahçe 95. Sokak No. 6 Beykoz/İSTANBUL adresindeki şžirket Merkezinde yapılmasına karar verildi.

TORUNLAR GYO A.şž
Yönetim Kurulu Başkanlığı 'ndan Genel Kurula çağrı

şžirketimiz Olağanüstü   Genel Kurul Toplantısı, 12 Eylül   2011 Pazartesi günü saat 16.00 ‘te   Kavacık Rüzgarlıbahçe 95. Sokak No. 6 Beykoz/İSTANBUL adresindeki şžirket Merkezinde yapılacaktır.

Hisseleri Merkez Kayıt Kuruluşu ( ”MKK ”) nezdinde Aracı Kuruluşlar altındaki yatırımcı hesaplarında saklamada bulunan hissedarlarımızın   genel kurul toplantısına katılabilmek için dan Merkezi Kayıt Kuruluşu A.şž.nin   2005/28 numaralı Genel Mektup eki   internet adresinde yer alan ”MKS İş ve Bilişim Uygulama İlke ve Kuralları ” kitapçığının ”Genel Kurul Blokaj ” işlemlerini düzenleyen hükümleri çerçevesinde hareketle kendilerini Genel Kurul Blokaj Listesi 'ne kayıt ettirmeleri gerekmektedir. Genel Kurul Blokaj işlemleri ile ilgili açıklama     adresindeki şirket internet sitesinde yer almaktadır.

Hisseleri Merkez Kayıt Kuruluşu ( ”MKK ”) nezdinde Aracı Kuruluşlar altındaki yatırımcı hesaplarında saklamada bulunmayan   hisse senedi sahipleri ise, genel kurula katılabilmek için hisse senetlerini veya bunlara mutasarrıf olduklarını gösteren belgeleri toplantı gününden bir hafta önce şirkete vermek zorundadırlar.

Toplantıya bizzat iştirak edemeyecek ortaklarımız vekaletlerini ilişikteki örneğe uygun olarak düzenlemeleri veya vekalet formu örneğini şžirket Merkezimiz ile     adresindeki şirket internet sitesi ile İş Yatırım Menkul Değerler A.şž. merkez ve şubelerinden   temin etmeleri ve 9.3.1994 tarih ve 21872 sayılı Resmi Gazete ‘de yayımlanan Sermaye Piyasası Kurulu 'nun Seri: IV, No:8 tebliğinde öngörülen hususları da yerine getirerek, imzası noterce onaylanmış ya da noterce onaylı imza sirkülerini kendi imzasını taşıyan   vekaletnamelere eklemek sureti ile   en geç toplantı başlangıç saatine kadar   ibraz etmeleri gerekmektedir.
Sermaye Piyasası Kurulu 'nun Seri: IV, No:8 tebliğinde vekaleten oy kullanmaya ilişkin düzenlemeler saklı kalmak kaydı ile Genel Kurul Toplantısında Gündem maddelerinin oylanmasında el kaldırma usulü ile açık oylama yöntemi kullanılacaktır.

Genel kurul toplantımıza tüm hak ve menfaat sahipleri ile medya (basın-yayın organları) davetlidir. Sayın pay sahiplerinin bilgilerine arz olunur.


Geri Dön