04 / 05 / 2024

Torunlar GYO'dan rekor!

Torunlar GYO'dan rekor!

Aziz Torun, "Şirketimiz doğru planlama ve öngörülerle kendi rekorunu kırarak, halka arz olduğu 2010 yılından bu yana ilk kez ilk yarı yılda böylesi bir net kâra ulaştı ve büyük bir başarıya imza attı" dedi.



Torunlar GYO, ilk 6 ayda, geçen yılın aynı dönemine göre net kârını yüzde 965 artırarak, 271 milyon TL net kâr açıkladı. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Şirketimiz doğru planlama ve öngörülerle kendi rekorunu kırarak, halka arz olduğu 2010 yılından bu yana ilk kez ilk yarı yılda böylesi bir net kâra ulaştı ve büyük bir başarıya imza attı" dedi. 


2 MİLYAR TL YATIRIM

İlk 6 ayda 388.7 milyon TL yatırıma ulaştıklarını belirten Torun, bunun 225.9 milyon TL'sini Mall of İstanbul için yaptıklarını söyledi. Torun, "Yılın geri kalanı için de istikrarlı büyümemizi sürdüreceğiz" diye konuştu. Torunlar GYO'nun portföyünde yer alan projelerle ilgili de bilgi veren Torun, şunları kaydetti: "İstanbul'un en eski ve en değerli yerleşim merkezlerinden Eyüp-Alibeyköy'de yer alan  Kiptaş  projemizin bu yıl sonuna kadar inşaatına ve satışına başlayacağız. Ayrıca bizi çok heyecanlandıran diğer bir projemiz ise; Boğaz'a yakın konumuyla dikkat çeken Paşabahçe arazimizde hayata geçireceğimiz yeni projemiz. Bunlara ilaveten 2014-2017 yılları arasında 2 milyar TL yatırım yapmayı hedefliyoruz." 


Takvim


Geri Dön