21 / 05 / 2024

Tosiad İstanbul Ekonomi Zirvesi 17 Ocak'ta!

Tosiad İstanbul Ekonomi Zirvesi 17 Ocak'ta!

Tokatlı Sanayici ve İşadamları Derneği- TOSİAD İstanbul Şubesi tarafından “ Tokat'tan 7 Tepe'ye, 7 Tepe'den 7 Kıta'ya ” temalı “ Tosiad İstanbul Ekonomi Zirvesi ” düzenleniyor.



Tokatlı Sanayici ve İşadamları Derneği- TOSİAD İstanbul Şubesi tarafından “Tokat'tan 7 Tepe'ye, 7 Tepe'den 7 Kıta'ya” temalı “Tosiad İstanbul Ekonomi Zirvesi” düzenleniyor. Dünya ve ülkemiz ekonomisine genel bakıştan sonra Tokat ili ekonomisine özel bakışın yapılacağı bu zirvede; Tokat ilinin , son 12 yıldaki ekonomik kayıp ve kazançlarının dökümü çıkacaktır. 


SPK Başkanı Vahdettin Ertaş, TUGİAD Başkanı Ali Yücelen, Makedonya Devlet Bakanı Furkan Çako, KOSGEB Ank. Müdürü Murat Elyürek gibi isimlerin konuşmacı olarak katılacağı zirvede aynı zamanda DİMES, ÖZDİLEK, DOĞUŞ Grup gibi tanınmış Tokatlı firma temsilcileri de büyüme hikayelerini anlatacaklardır.


İstanbul’a en çok göç veren iller arasında ön sıralarda yer alan Tokat’a ve ülkemize çok faydalı sonuçlar ortaya koyacağına inandığımız bu toplantısı 17 Ocak'ta Wyndham Grand İstanbul Levent Otel 'te saat 08:00'de gerçekleştirilecek.


Geri Dön