01 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte daire fiyatları!

Toskana Orizzonte daire fiyatları!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yayılıyor. Peki Toskana Orizzonte daire fiyatları ne kadar?



İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de inşa edilen  Toskana Orizzonte  toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje 450 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Toskana Orizzonte daire fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Projede villa tipleri 3 ve 7 odalı şeklinde tasarlandı.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası taşıyor. Toskana Orizzonte daire fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Emaar Toskana Orizzonte Konutları'nda ilk etap teslimlerinin bu yılın Eylül ayında, ikinci etap teslimlerinin ise Haziran 2016'da yapılması öngörülüyor.


Toskana Orizzonte Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor. 


Arıkan Toskana Orizzonte projesinin sosyal kullanım alanları arasında olimpik, kids gym, basketbol sahaları, açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, SPA ve güzellik merkezi, voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, açık tenis, squash ve padel kortları bulunuyor. 



Büyükçekmece Toskana Orizzonte iletişim!

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön