01 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toskana Orizzonte projesi Başakşehir ’de 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projede 187 adet villa bulunuyor. Toskana Orizzonte villa fiyatları 625 bin dolardan başlıyor.




Arıkan Yapı ve Emaar iş birliği ile hayata geçirilen Emaar  Toskana Orizzonte  projesi Başakşehir’de inşa ediliyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Projesi ‘nde toplam 187 adet villa bulunuyor.


Toskana Orizzonte Projesi ‘nde köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı, kütüphane, spa ve güzellik merkezi, açık tenis, squash ve padel kortları, basketbol ve voleybol sahaları, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, kids gym, yürüyüş ve jogging parkurları gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Toskana Orizzonte villa fiyatları 625 bin dolar ile 2 milyon 385 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. Toskana Orizzonte Başakşehir 'de ilk etap teslimleri 30 Haziran 2015, ikinci etap teslimleri 30 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.


Ulaşım bilgileri kapsamında Toskana Orizzonte projesi TEM Otoyolu'na 4,2 kilometre, Metrobüs Tüyap durağına 6.8 kilometre kilometre, Atatürk Havalimanı'na 21 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Toskana Orizzonte iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com


Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön