02 / 05 / 2024

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilen projede 3 ve 7 odalı olarak tasarlanan konutlar yer alıyor.



Toskana Orizzonte'de yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan tutar banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeniyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Arıkan Yapı  Toskana Orizzonte  villa fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde hayata geçirilen projede konutlar 3 ve 7 odalı şekilde dizayn edildi.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de açık tenis ve yürüyüş alanları, Sağlık Kulübü, olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi,  kids gym, yarı basketbol ve voleybol sahaları, squash ve padel kortları gibi sosyal imkanlar mevcut.


Toskana Orizzonte Konutları 1. etap teslimlerinin Eylül 2015, 2. etap teslimlerinin Haziran 2016 tarihinde yapılması planlanıyor. Projede toplam 187 adet villa bulunuyor.


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası taşıyan Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de fiyatlar 650 milyon dolardan başlangıç gösteriyor. 


Toskana Orizzonte nerede?

Adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul 


Toskana Orizzonte iletişim bilgileri

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön