30 / 04 / 2024

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyatları!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyatları!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyatları vilaların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta olan proje Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükseliyor.



İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa edilen Toskana Orizzonte'de 3 ile 7 oda arasında değişen farklı konut tipleri yer alıyor. Proje 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.


Arıkan Yapı  Toskana Orizzonte  fiyatları villa seçeneklerine göre farklılık gösteriyor. Proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesadede hayata geçiriliyor.


Emaar ve Arıkan Yapı imzası taşıyan Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de 187 tane villa ve 16 tane mağaza bulunuyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de SPA ve güzellik merkezi, kids gym, açık tenis, squash ve padel kortları, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, Sağlık Kulübü, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurları gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Birinci etap teslimlerinin bu yıl eylül ayı içerisinde, ikinci etap teslimlerinin ise 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülen Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyatları metrekare bazında 2 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. 


Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön