29 / 04 / 2024

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Satış süreci devam eden projede konut fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.



Toskana Orizzonte Evleri 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projenin birinci etapta 2015 yılı Eylül ayında, ikinci etapta 2016 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.


 Arıkan Yapı  Toskana Orizzonte  ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Büyükçekmece'de,Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre,  TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Villa fiyatlarının 650 bin dolardan başladığı Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik tutar için firma bünyesinde ya da banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. 


Toskana Orizzonte'nin sosyal donatı alanları içerisinde; Sağlık Kulübü, kids gym, açık tenis ve yürüyüş alanları, yarı basketbol ve voleybol sahaları, SPA ve güzellik merkezi, squash ve padel kortları, olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu bulunuyor. 


Toplam 187 adet konuttan meydana gelen Toskana Orizzonte Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede 3 ve 7 odalı olarak dizayn edilen villalara yer veriliyor. 


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım!

Adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul 


Toskana Orizzonte telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön