27 / 04 / 2024

Büyükçekmece Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Firma: Berda İnşaat

Proje: Envarev

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları 650 bin dolardan başlıyor.



Toskana Orizzonte Villaları 3 odalı ve 7 odalı olarak tasarlanan konutlardan oluşuyor. Projede toplam 187 adet villa yer alıyor.


Toskana Orizzonte Konutları'nda 1.etapta 2015 Eylül ayında, 2. etapta ise 2016 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.Projenin ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lık kısım için banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları sosyal yaşam alanları arasında kids gym, SPA ve güzellik merkezi, açık tenis ve yürüyüş alanları, Sağlık Kulübü, squash ve padel kortları, olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yarı basketbol ve voleybol sahalarına yer veriyor.


Toskana Orizzonte Evleri Adres; G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul 


Toskana Orizzonte Villaları satış ofisi

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Ayşe Büşra Yılmaz/Emlakkulisi.com











projeye sor



Geri Dön