28 / 04 / 2024

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İlk etap konut teslimlerinin bu yıl eylül ayında yapılması planlanan proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirilen  Toskana Orizzonte  450 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede 187 adet villanın yanı sıra 16 adet mağaza bulunuyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları konutların alanları ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Projenin 1. etabında teslimlerin Eylül 2015, 2. etabında ise Haziran 2016 tarihinde yapılması planlanıyor.


Toskana Orizzonda Büyükçekmece'de SPA ve güzellik merkezi, squash ve padel kortları, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş ve jogging parkurları, Sağlık Kulübü, kids gym, açık tenis, basketbol ve voleybol sahaları gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Toskana Orizzonte Evleri 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Emaar ve Arıkan Yapı imzası taşıyan projede 3 ile 7 oda arasında değişiklik gösteren konut seçenekleri mevcut.


Lansmana özel fırsatları devam eden Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları 625 bin dolardan başlıyor. Proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre,  Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. 


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satış ofisi 

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön