01 / 05 / 2024

Toskana Vadisi'nde KDV'siz satış kampanyası!

Toskana Vadisi'nde KDV'siz satış kampanyası!

Emaar Türkiye'de, Türkiye'deki ilk projesi olan Toskana Vadisi 1. etap için  özel bir kampanya başlatıyor



Emaar Türkiye tarafından Beylikdüzü'nde 2 bin dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Toskana Vadisi 540 villadan oluşuyor. Alanları 395 metrekare ile 940 metrekare arasında değişen villalar 9 farklı tipte inşa ediliyor.

Manzarası ve mimari estetiği ile İtalya'nın dünyaca ünlü mimari ve sanat merkezi olan Toskana'nın esintisini İstanbul'da Beylikdüzü'ne taşayan Toskana Vadisi Projesi'nde, 174 villa ve sosyal alanlardan oluşan ilk etabı tamamlandı. 1. etapta yer alan konutların yüzde 85'i satılmış durumda. Emaar Türkiye, yüzde 10 KDV indirimine ek olarak, müşterilerine yüzde 8 KDV indirimi yapılıyor. Teslimleri devam eden Toskana Vadisi 1. etap evlerinde geçerli olan kampanya 15 Haziran'a kadar sürecek. Anahtar teslimleri devam eden 1. etap Toskana Vadisi evlerinin fiyatları 812 bin dolar ile 2 milyon 391 bin dolar arasında değişiyor. Ayrıca Yapı Kredi Bankası'ndan uygun ödeme koşullarıyla konut kredisi kullanılabiliyor.

Toskana Vadisi'nde yürüyüş parkurları, restoranlar, kafeler, süpermarket, amfi tiyatro, çiçekçi, manav, pastane, bakkal, kasap şarküteri, kuru temizleme, kuaför ve güzellik salonu, eczane, pet shop, kreş ve çocuk parkı, tenis, racquetball ve squash kortları, basketbol ve voleybol sahaları, kapalı ve açık yüzme havuzları, mini futbol sahası, aerobik, yoga ve pilates salonları, spa ve güzellik merkezi yer alıyor.
Mimarisinde İtalya'nın Toskana bölgesinden ilham alınan Toskana Vadisi'nde bölgeler "Alba, Empoli, Livorno, Belvedere, Chianti, Ortebello, Floransa, Lucca, Siena" gibi isimlerden oluşacak...

0212 850 83 00

www.toskanavadisi.com

İlgili haberler

Toskana Vadisi'nde yaşam başlıyor! Hemen teslim son 20 villa!

Toskana Vadisi'nin ikiz villaları geliyor

Toskana Vadisi'nde 900 bin dolara villa

 

Sinem ÖZTÜRK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön