28 / 04 / 2024

Totum İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Totum İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gülsem Yaşın tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.



Totum İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gülsem Yaşın tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi,  Ankara  Caddesi'nde kuruldu. 


Totum İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat yapımı mesken, işyeri, iş merkezleri, toplu konut, yol, köprü, baraj, fabrika, spor tesisleri, kanalizasyonlar, özel ve kamuya ait binaların inşaatı. Ayrıca her türlü gayrimenkulün yapımını, alım satımını yapmak. Yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, taşerenluk hizmetleri yapmak ve yaptırmak. Bunlarla ilgili ihalelere girmek. B) Turizmle ilgili olarak otel, motel, pansiyon, ve villa işletmeciliği yapmak ve yaptırmak, turistik amaçlı geziler düzenlemek, Turizmle ilgili restaurant, bar, kafe, çay bahçeleri ve büfeler işletmek. C) Her türlü Gıda maddelerinin toptan ve perakenke alımını, satımını, pazarlamasını yapmak. Gıda ile ilgili yiyecek ve içecek ile ilgili satış mağazaları, market, büfe, kantin açmak ve işletmek. Gerektiğinde başkalarına kiraya vermek. Yurt içinde ve yurt dışında şubeler açmak ve ihalelere girmek.  Yukarıda gösterilen konulardan başka ilerde şirket için faydalı, gerekli görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde genel kurul kararı alındıktan sonra şirket bu işleride yapabilecektir. Ana sözleşme değişikliğinde olan iş bu karar tesçil ve ilan ettirilerek uygulanacaktır. 



Geri Dön