14 / 05 / 2024

Gülsem Yaşın

Gülsem Yaşın

Totum İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gülsem Yaşın tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

Konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmeli!

TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yahya Kaya, Türkiye’de yaşanan barınma ve konut sahibi olma sorununa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Yapı denetiminde yaş sınırı değişti! 75 yaşını dolduran şantiye şefi olamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yönetmeliğine göre, 2024 yılı itibarıyla 75 yaşını dolduran teknik personel, şantiye şefi olamayacak.

Zeytinyağı ve pirina yağının analiz metodunda değişiklik

Zeytinyağı ve pirina yağının analiz metotlarında Avrupa Birliği (AB) normlarına göre yeni bir düzenlemeye gidildi. Böylece, Resmi Gazete' de yayımlanan tebliğe göre, zeytinyağı ve pirina yağının analiz metotlarında düzenleme gerçekleşti.

Altını olan dönüp bir daha bakacak! 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları!

Son dönemde, 19 Ağustos 2023 tarihindeki altın fiyatlarının düşmesi ve altının neden bu düşüşü yaşadığı sorusu ön plana çıkmış durumda. Peki, altın fiyatları ne kadar?  İşte 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Migros'ta temel gıda ürününe indirim furyası! Ayçiçek yağı 33 TL, un 12 TL, şeker 22 TL, salça 36 TL!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Kampanya kapsamına alınan 21 temel gıda ürününe farklı oranlarda indirim uygulandı. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

İhracatçılar isyan etti: TCMB baskıları kaldırsın! Kredi muslukları açılmazsa sanayici zor günler yaşayacak!

Ekonomi yönetiminin uyguladığı düşük kur-düşük faiz politikası ihracatçıları isyan ettirdi. Yüksek enflasyon ve enerji fiyatları nedeniyle maliyetlerin her geçen gün arttığından yakınan ihracatçılar, kredi muslukları açılmazsa sanayicinin zor günler yaşayacağını belirtiyor.

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuralarında son dakika gelişmeis yaşandı. TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

Emeklilikte yaşa takılanların (EYT’li) beklediği düzenlemede resmen sona gelindi. EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) emeklilik hakkı getiren yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerine resmen başlandı. En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları tam bu kadar oldu! Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara göz atın!

Ocak ayıyla birlikte neredeyse tüm maaşlarda artış yaşandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları tam bu kadar oldu! Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara göz atın! 

Gülsem Yaşın Haberi

Gülsem Yaşın

Totum İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gülsem Yaşın tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu. 


Totum İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat yapımı mesken, işyeri, iş merkezleri, toplu konut, yol, köprü, baraj, fabrika, spor tesisleri, kanalizasyonlar, özel ve kamuya ait binaların inşaatı. Ayrıca her türlü gayrimenkulün yapımını, alım satımını yapmak. Yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, taşerenluk hizmetleri yapmak ve yaptırmak. Bunlarla ilgili ihalelere girmek. B) Turizmle ilgili olarak otel, motel, pansiyon, ve villa işletmeciliği yapmak ve yaptırmak, turistik amaçlı geziler düzenlemek, Turizmle ilgili restaurant, bar, kafe, çay bahçeleri ve büfeler işletmek. C) Her türlü Gıda...