05 / 05 / 2024

Town Ofis ödeme planı!

Town Ofis ödeme planı!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Townofis

Town Ofis ödeme planı kapsamında banka kredisi ile 84 aya kadar taksitlendirme yapılırken, yüzde 50 peşinatla 24 aya kadar, yüzde 25 peşinatla ise 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sunuluyor...



Atatürk Havalimanı'na 3 dakika mesafede yaşama geçirilen Town Ofis ödeme planı kapsamında tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede yer alan ofislerin satışlarına devam ediliyor. 


3 bin 322 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Town Ofis Bağcılar projesi,  Keleşoğlu İnşaat  imzasıyla konumlanıyor. Projede yer alan ofisler Aralık 2015 tarihinde teslim edilecek.


Güneşli Basın Ekpres Town Ofis projesinde;  IT hizmeti, kat balkonu, güvenlik hizmeti, sekreter hizmeti, vale otopark ve copy center gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Town Ofis ödeme planı!


İçerisinde toplam  96 tane ofis, 13 tane dükkan bulunan Town Ofis ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli Basın Ekpres Yolu'nda inşa ediliyor. 


13 katlı tek bloktan oluşan Town Ofis Basın Ekpres projesinde yer alan ofisler 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Projede fiyatlar metrekare bazında 4 bin 200 TL'den başlıyor. 


Town Ofis ödeme planı!


Town Ofis ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatla 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılırken, yüzde 25 peşinatla 36 ay kadar faizsiz taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede banka kredisi ile 84 aya kadar vadelendirme yapılıyor.


Town Ofis Güneşli satış ofisi iletişim

Telefon: (212) 663 25 75

Web: http://townofis.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön