19 / 05 / 2024

Town Ofis ödeme tablosu

Town Ofis ödeme tablosu

Town Ofis ödeme planı kapsamında banka kredisi ile 84 aya kadar taksitlendirme yapılırken, yüzde 50 peşinatla 24 aya kadar, yüzde 25 peşinatla ise 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Mahall Ankara'da son 39 ofis satışta!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesinde son 39 ofis alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor.

Mahall Bomonti ödeme planı!

Mahall Bomonti ödeme planı haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite mevcut.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Folkart Time ödeme planı!

Folkart Time ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanından oluşuyor. 

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı!

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı gibi imkanlara yer verilen projede satışlar devam ediyor. 

The Holl Pendik fiyat ve ödeme planı 2018!

Bekart İnşaat tarafından hayata geçirilen The Holl Pendik projesi home ofis, residence ve ofisten meydana geliyor. 90 birimin yer aldığı projede 4 bin metrekare ticari alan bulunuyor. İşte The Holl Pendik fiyat ve ödeme planı 2018...

Karat 34 Bahçelievler fiyat ve ödeme planı!

Toplam 470 konut, 123 ofis ve 28 ticari üniteden meydana gelen Karat 34 Bahçelievler projesi 2018 yılı içerisinde teslim edilecek. İşte Karat 34 Bahçelievler fiyat ve ödeme planı...

İzmir Metrofis Yücesoy ofis fiyatları!

İzmir Metrofis Yücesoy ofis fiyatları 284 bin TL'den başlıyor. Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Skyland İstanbul konut ve ofis ödeme kampanyası!

Skyland İstanbul'da kısa bir süre için geçerli olacak kampanya dahilinde aylık taksitler konutlarda 3 bin 800 TL'den, ofislerde 8 bin 500 TL'den başlıyor..

Nuhoğlu Cubes Ankara ödeme tipi!

Nuhoğlu Cubes Ankara ödeme tipi kapsamında yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Cubes Ankara projesinde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor...

AND Pastel fiyat ve ödeme planı!

Konut, ofis ve ticari üniteden meydana gelen AND Pastel, Kartal Esentepe Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. AND Pastel fiyat ve ödeme planına göre fiyatlar 316 bin TL'den başlıyor

Town Ofis ödeme tablosu Haberi

Town Ofis ödeme tablosu

Atatürk Havalimanı'na 3 dakika mesafede yaşama geçirilen Town Ofis ödeme planı kapsamında tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede yer alan ofislerin satışlarına devam ediliyor. 


3 bin 322 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Town Ofis Bağcılar projesi, Keleşoğlu İnşaat imzasıyla konumlanıyor. Projede yer alan ofisler Aralık 2015 tarihinde teslim edilecek.


Güneşli Basın Ekpres Town Ofis projesinde;  IT hizmeti, kat balkonu, güvenlik hizmeti, sekreter hizmeti, vale otopark ve copy center gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 



İçerisinde toplam  96 tane ofis, 13 tane dükkan bulunan Town Ofis ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli Basın Ekpres Yolu'nda inşa ediliyor. 


13 katlı tek bloktan oluşan Town Ofis Basın Ekpres projesinde yer alan ofisler 60 metrekare ile 150 metrekare arasında...