27 / 04 / 2024

Townia Tuzla Evleri fiyat!

Townia Tuzla Evleri fiyat!

Firma: Genç Sarılar İnşaat

Proje: Townia Tuzla Evleri

Townia Tuzla Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Townia Tuzla Evleri fiyat bilgisi ve proje detayları...



Genç Sarılar İnşaat'ın imzasısını taşıyan  Townia Tuzla Evleri  için satış süreci devam ediyor. 88 konuttan oluşan proje 4 bin 250 metrekare alana sahip. Proje içerisinde 40 adet 2+1, 40 adet 3+1 ve 8 adet dublex yer alıyor. Ek olarak projede 4 adet dükkan da yer alıyor. Proje 12 katlı 2 blok olarak tasarlandı.

Townia Tuzla Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  Townia Tuzla Evleri  fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Townia Tuzla Evleri fiyat!

Townia Tuzla Evleri Projesi içerisinde; lobi hizmeti,  7/24 güvenlik, dinlenme odaları, kapalı ve açık oyun odaları, etüt ve satranç odası, fitness salonu, sığınak, depo gibi özel imkanlar yer alıyor.

Avantajlı konumda yükselen Townia Tuzla Evleri Sabiha Gökçen havalimanı, Üniversiteler, AVM ler, Sahil, Tem, E-5 ve ihtiyaç duyduğunuz her yer maksimum 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Townia Tuzla Evleri fiyat! 

Projede satışa sunulan 2+1 dairelerin fiyatı  480 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatı ise 600 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim imkanı da bulunuyor.
 

https://www.towniaevleri.com/


projeye sor



Geri Dön