01 / 05 / 2024

Toya Grubu Toya Moda fiyat listesi!

Toya Grubu Toya Moda fiyat listesi!

Firma: Toya Grubu

Proje: Toya Moda

Batı Duvarı imzasıyla yükselen Toya Grubu Toya Moda fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler 37 metrekare ile 151 metrekare arasında alanlara sahip...



Toplam 486 adet konutun yer aldığı Toya Grubu  Toya Moda  fiyat listesi dairenin konumu, katı ve alanına göre değişiklik gösteriyor. 4 bloktan oluşan proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar-Güneşli Basın Ekpres yolu üzerinde yükseliyor.


Toya Grubu Toya Moda ödeme planı!


Toya Grubu Toya Moda ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat sonrasında 120 ay vadelendirme yapılıyor. İsteyenler konut tutarının yüzde 30'unu peşinat olarak veriyor, kalan tutar ise sıfır faizle 36 taksitlendiriyor.


LEED sertifikasına altın seviyesinde aday olan Toya Grubu Toya Moda fiyat listesi bilgilerinden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.  Toya Grubu  imzası taşıyan projede yer alan dairelerin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Toya Grubu Toya Moda fiyat listesi!


Yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, otopark, güvenlik gibi sosyal imkanların yer aldığı Sefaköy Toya Moda, 21 bin metrekare alana sahip. Projenin yatırım bedeli 100 milyon dolar olarak belirlendi.


Yüzde 70'i yeşil alan için ayrılan Toya Grubu Toya Moda fiyat listesi kapsamında başlangıç fiyatı 185 bin TL olarak belirlendi. Projede yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Toya Moda ödemeleri!

https://emlakkulisi.com.tr/toya-moda-odemeleri/261358


Toya Moda Sefaköy Evleri fiyatları!

https://emlakkulisi.com.tr/toya-moda-sefakoy-evleri-fiyatlari/260861


Toya Moda projesi!

https://emlakkulisi.com.tr/toya-moda-projesi/258342


Sefaköy Toya Moda satış ofisi:

Telefon: 0 212 424 54 34

Web adresi: www.toyamoda.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön