29 / 04 / 2024

Toya Moda Evleri'nde 225 bin TL'ye ev!

Toya Moda Evleri'nde 225 bin TL'ye ev!

Toya Yapı imzalı Toya Moda projesinde bahara özel kampanya başlatıldı. Kampanyayla peşinatsız daire sahibi olma imkanı sunuluyor. Peşinatın teslime ertelendiği fırsat kapsamında, konutların aylık taksitleri ise 1527 liradan başlatılıyor.



 Toya Yapı imzalı Toya Moda projesinde bahara özel kampanya başlatıldı. Kampanyayla peşinatsız daire sahibi olma imkanı sunuluyor. Peşinatın teslime ertelendiği fırsat kapsamında, konutların aylık taksitleri ise 1527 liradan başlatılıyor. Toya Moda fiyat listesine göre ev fiyatları da 225 bin liradan başlıyor. Basm Ekspres Yolu'nda yer alan proje, 4 bloktan meydana geliyor. 


Yüzde 70'i yeşil alan Toya Moda'da 37 ve 151 metrekare arasında stüdyodan 3+1'e kadar değişen tipte 439 konut, 30'a yakın mağaza bulunuyor. Yüzde 70'i yeşil alan olarak planlanan projede; sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, masa tenisi, fıtness, kapalı basketbol salonu, hobi atölyeleri, squash, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları gibi hizmetler de sunuluvor. 


Posta


Geri Dön