30 / 04 / 2024

Toya Moda'yı Dice Kayek tasarladı!

Toya Moda'yı Dice Kayek tasarladı!

İstanbul'un yeni Merkezi İş Alanı olma yolunda ilerleyen Basın Express'te inşa edilen Toya Moda projesinde mimari moda ve tasarımla buluşturuluyor. Projede en ince detaylar Dice Kayek ile hayat bulacak.



Mega kent İstanbul'da binlerce yeni konut inşa ediliyor. Birbiri ardına yükselen konut projeleri içinde kimi projeler gerek bulundukları lokasyon gerekse projenin özellikleriyle öne çıkıyor. Yoğun rekabetin yaşandığı konut piyasasında öne çıkan projelerden biri de, Toya Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu'nda inşaatı devam eden 486 daire ve 35 ticari birimden oluşan Toya Moda projesi. Toya Moda'yı diğer projelerden ayrıştıran özelliklerin başında, merkezi konumuyla dikkat çeken ve İstanbul'un yeni Merkezi İş Alanı olarak gelişen Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor olması ve moda ile tasarımı konuta taşıması geliyor. 


Toya Moda'da Dice Kayek imzası


Posta'nın sorularını yanıtlayan Toya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Topaloğlu, konut sektöründe farklılaşmanın ve kişiye özel üretimlerin önemine dikkat çekerek, Türkiye inşaat sektöründe bir ilke imza atarak mimariyi moda ve tasarımla buluşturduklarını kaydetti. Daha önce İstinye Park'ın yanında inşa ettikleri Qent İstinye projesinde iç tasarımda Porsche Design Studio ile işbirliğine gittiklerini hatırlatan Topaloğlu, Toya Moda projesinde ise dünyaca ünlü bir Türk tasarımcı ile işbirliğine gittiklerini, Dice Kayek ile hayata geçirmekte oldukları Toya Moda ile konutta moda anlayışını değiştirdiklerini dile getirdi. 


Basın Ekspres İstanbul'un yeni merkezi olmaya aday!


Toya Moda'nın hayat bulduğu Basın Ekspres Yolu İstanbul'un merkezi noktasında yer alan ve en çok değer kazanan bölgelerinin başında geliyor. Atatürk Havalimanı'nın yanı başındaki Basın Ekspres Yolu E5 ve TEM otoyolunu da bağlaması bakımından ulaşım avantajları sunuyor. Yeni merkezi iş alanı olarak yeniden yapılan Basın Ekspres Yolu'nda ofis, otel ve konut yatırımları hızla devam ediyor. Toya Moda'nın son 1.5 yıl içinde yüzde 45 değer kazanan Basın Ekspres Yolu'nun ayrıcalıklı projelerinden biri olacağına dikkat çeken Topaloğlu, Basın Ekspres Yolu'nun geleceğin Maslağı olarak görüldüğünü hatırlattı. 


Her yerde tasarım 


Zafer Topaloğlu, Dîce Kayek'in İstanbul'dan esinlenerek yaptığı tasarımlarla, dünyanın en prestijli ödüllerinden 'Jameel Prize't kazandığını tasarımlarıyla Toya Moda'yı yaşayan ve hiçbir dönem modası geçmeyecek bir yaşam alan? haline getireceğini ifade etti. Toya Moda'da ortak alandan, iç mekan tasarımlarına, renk seçimlerinden daire kapi numaralan™ gösteren tasarımlara kadar en ince detaylar Dice Kayek imzası taşıyacakZafer Topa'opu ayrıca, dünyada trend . 

dokunuşlanyia evler: sanat eseri haline ; getiren markajı evler konsepti "Branded Homes"an, Toya Yapı ve Dice Kayek ortaklığı ile Toya Moda" projesinde hayat bulacağını anlattı. 


Yabancıyı değil Anadolu'yu hedefliyoruz!


Zafer Topaloğlu, Toya Moda'da konut satışlannda uluslararası yatınmcılardan çok Anadolu'dan gelen taleplere odaklandıklarını anlatarak, "Projemiz ulaşım avantajlan ve havaalanına yakınlığı ile özellikle Anadolu kentlerinde yaşayan iş adamlanndan yoğun ilgi görüyor. Anadolu'daki iş adamlarının bir ayağı İstanbul'da burada bir evleri olsun istiyorlar. Projemizin çevresinde birçok kamu ve özel üniversite yer alıyor. Bu iş adamlarının çocuklan bu üniversitelerde eğitim görüyor. Dolayısıyla kendilerine bir uçak yolculuğu mesafedeki Toya Moda'yı tercih ediyorlar" dedi. 


Geri Dön