29 / 04 / 2024

Dice Kayek, Magnum için taht tasarladı!

Dice Kayek, Magnum için taht tasarladı!

Firmaların tasarımcılarla yaptıkları işbirlikleri ortaya yaratıcı çalışmalar çıkmasına da ortam sağlıyor. Dice Kayek markasının yaratıcıları Ayşe ve Ece Ege kardeşler de Magnum için bir taht tasarladı. İki tasarımcı kardeşle işbirliğini konuştuk



Dice Kayek (Ayşe & Ece Ege) Magnum Mini bize, markanın "Evde Yaşanan Mini Hazlar" konsepti için evde yaşanan mini hazların sembolü olacak bir tasarıma ihtiyaç duyduğunu belirtti. İşbirliğimiz başlamadan önce bir araştırma yapılmış. Bu araştırmanın sonuçlarını ve kadınların kendilerini en çok koltuklarında mutlu ve haz dolu hissetmeleri fikrini birbirleriyle kaynaştırdık ve ortaya 'Haz Tahtı' çıktı. Haz Tahtı adını verdiğimiz koltuk, hem kadınların gün sonunda kendilerini koltuklarına attıklarında içinde bulundukları rahatlama anlarını hem de bu anlardan alınan hazzı temsil ediyor.

İlhamkaynağı kadınlar oldu
Magnum'un kadınları yücelten ve aldıkları hazza odaklanmalarını sağlayan duruşunun kendileri için ilgi çekici ve etkileyici olduğunu dile getiren Ayşe ve Ece Ege, çalışan kadınların evdeki koltuklarına büyük ölçüde önem verdiklerini ve kendilerini özellikle evlerinde rahat ve güçlü hissetmek istediklerini fark ettiklerini dile getirdiler. Ege kardeşler, 'Haz Tahtı'nı hem o konfor ve haz noktasına göre ayarladıklarını hem de 'mademki kadınlar bu rahatlığın özlemi içindeler, onlara bir sürpriz yapalım' diyerek koltuğun tasarımına bir de Magnum mini bir dondurma dolabı eklediklerini belirttiler. Tasarımın kendinden emin ve farklı olmakta bir sakınca görmeyen kadınlardan oluştuğunu, bu kitlenin, pek çok özelliğiyle Dice Kayek kadınına da özdeş olduğunu ifade eden Ege kardeşler, Dice Kayek modanın kalbi Paris'te büyüyen, aynı zamanda Istanbul'un enerjisinden ilham alarak yaratılan bir marka olduğunu, Magnum ve Dice Kayek'in birbirleriyle birebir örtüştüğünü kaydettiler.

Sabah


Geri Dön