28 / 04 / 2024

Türkiye Finans'dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye Finans'dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı.



Türkiye Finans Katılım Bankası kredi detayları, kimler kredi alabilir, başvuru şartları nelerdir? Sorusunun cevabı merak uyandırdı. Türkiye Finans Katılım Bankası, düşük getirili ürünleri hakkında bilgiler paylaşarak, tüketici finansmanı ürünleri ile yeni ve mevcut müşterilerinin bütçelerine destek olacağını açıkladı.

Türkiye katılım bankası, tüketici finansmanı ürünü ile hem yeni hem de mevcut müşterilerinin bütçelerine destek olacağını açıklayarak, düşük getirili ürünü hakkında bilgiler paylaştı.

Türkiye Finans dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye finans katılım bankası ihtiyaç finansmanı taksitlerini hesaplandı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı. Katılımcı bankalar, ürünleri için 36 aylık bir süre ilan ediyor, ancak üst sınırın başvuranın bankacılık geçmişine dayandığını söylüyor.

Birinci maliyet tablosu:

  • Finansman tutarı: 20 .000 TL
  • Kar oranı: %2,19
  • Vade sayısı: 36 ay
  • aksit tutarı: 880,55 TL

İkinci maliyet tablosu:

  • Finansman tutarı: 10.000 TL
  • Kar oranı: %1,79
  • Vade sayısı: 6 ay
  • Taksit tutarı: 1.799,59 TL

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön