28 / 04 / 2024

Emekli maaş promosyonunda rekabet bitmiyor! Türkiye Finans rakamı yükseltti tam 10 bin TL!

Emekli maaş promosyonunda rekabet bitmiyor! Türkiye Finans rakamı yükseltti tam 10 bin TL!

Bankaların emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. Türkiye Finans Katılım Bankası 7500 TL promosyona ek olarak toplam 2.500 TL daha verecek.



Emekli maaş promosyonlarında bankalar fiyatları ardı ardına arttırmaya devam ediyor. Bu kapsamda bir haber de Türkiye Finans Katılım bankasından geldi.

 Banka emekli maaş promosyonlarında başvuru sürelerini 30 Eylül’e kadar uzattığını açıkladı ve toplamda 10 bin TL’ye kadar promosyon verme kararını bildirdi.

Ayrıca maaşlarını bankaya taşıyan emekliler,  maaşlarını 3 gün önceden de çekebilecekler. Ayrıca maaşlarını bankaya taşıyan emekliler, yüzde 50 indirimli kasa hizmeti, ücretsiz para çekme hakkı ve bonus puan kazanma imkanlarından da yararlanacak.

İşte Türkiye Finans Katılım Bankası'nın promosyon koşulları…

Türkiye Finans Katılım Bankası Emekli Maaş Promosyon Kampanyası’nı yenilediğini açıkladı.

Bankadan yapılan bilgilendirmeye göre, Türkiye Finans, emekli maaşını Türkiye Finans’a getiren müşterilerine 7 bin 500 TL’ye varan tutarda promosyon ödemesi yaparken; yakınlarının emekli maaşını Türkiye Finans’a taşımalarına aracılık eden emekli maaşı müşterilerine ise her bir yakını için 250 TL, toplamda 2 bin 500 TL’ye varan nakit ödüllere sahip olabilecek.

Emekli maaş promosyonunda rekabet bitmiyor! Türkiye Finans rakamı yükseltti tam 10 bin TL!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön