11 / 05 / 2024

Emekli maaş promosyonunda rekabet bitmiyor! Türkiye Finans rakamı yükseltti tam 10 bin TL!

Emekli maaş promosyonunda rekabet bitmiyor! Türkiye Finans rakamı yükseltti tam 10 bin TL!

Bankaların emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. Türkiye Finans Katılım Bankası 7500 TL promosyona ek olarak toplam 2.500 TL daha verecek.



Emekli Maaş Promosyon Kampanyası, promosyon ödemesi ve nakit ödüllerin yanında çok çeşitli avantajları bir arada bulunduruyor.

Şubede işlem önceliği, bankanın farklı kategorilerdeki kredi kartlarından ücretsiz faydalanma olanağı, ücretsiz EFT ve havale işlemleri, yüzde 50 indirimli kiralık kasa hizmeti, 8 bin 700 anlaşmalı Yapı Kredi ve PTT ATM’sinden 2 bin TL’ye kadar ücretsiz para çekme hakkı gibi fırsatlar da kampanya kapsamında sunuluyor.

Emekli maaş promosyonunda rekabet bitmiyor! Türkiye Finans rakamı yükseltti tam 10 bin TL!

MAAŞ GÜNÜNDEN ÖNCE PARA ÇEKME

Ayrıca emekliler maaş günlerinden 3 gün önce ücretsiz bin TL’ye kadar para çekebiliyor.

Bankadan yapılan açıklamada kampanya detaylarına yer verildi ve kampanyanın 30 Eylül tarihine kadar emekli maaşını bankaya taşıyan müşterileri kapsayacağını açıkladı.

7.500 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanmak için emeklinin 36 ay boyunca maaşını Türkiye Finans’tan alma taahhüdü vermesi gerekir.

Bizim Toptan’da fiyatlar tam 2 ay boyunca sabitlendi! Kapanın elinde kalacak! 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sözleşmeli memura kadro ne zaman gelecek? Tam 600 bin kişiyi ilgilendiriyor…

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar oldu ? 9 Eylül Cuma 22 ayar bilezik kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön