29 / 04 / 2024

Toya Vista iletişim!

Toya Vista iletişim!

Firma: Toya Grubu

Proje: Toya Vista

Toya Vista iletişim ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Tıya Grubu2nun Avcılar'da konumlandırdığı projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor ve 120 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor...



Toya Vista iletişim bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerini aktaralım. Toya Grubu'nun imzası ile Avcılar'da hayata geçirilen proje lokasyon olarak, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, Avcılar İDO İskelesi'ne 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.


2014 yılının Ağustos ayında daire teslimlerinin yapılması planlanan Toya Vista, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri ile yükseliyor. Projede toplam 132 adet daire bulunuyor.


Toya Vista Projesi, yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma avantajının yanı sıra, dileyenler için yüzde 5 peşinat sonrasında taksitleri 12 ay erteleyebilme imkanı da tanıyor. Projede 120 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor.


15. katında bulunan sosyal tesisi ile dikkat çeken  Toya Vista  Evleri, aktivite alanları, peyzaj ve dinlenme alanları, fitness center, açık havuz gibi sosyal olanaklara sahip.


Daire büyüklükleri 99 metrekare ile 162 metrekare arasında değişen Toya Vista Projesi, Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir konumda yükseliyor. 


Toya Vista iletişim


Toya Vista iletişim : (0212) 590 90 06 

Toya Vista iletişim : www.toyavista.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön