06 / 05 / 2024

Toyota C-HR Hybrid 2023 Mayıs fiyat listesi; Artık bu kadarı da çılgınlık

Toyota C-HR Hybrid 2023 Mayıs fiyat listesi; Artık bu kadarı da çılgınlık

Toyota'da 2023 Mayıs fiyatları belli oldu. Türkiye’de üretilen hibrit motorlu Toyota C-HR'nin başlangıç modelinin fiyatı dahi 1 milyon TL'nin üzerine çıktı. İşte detaylar...



Totoya 2023 Mayıs fiyat listesi dikkat çekti. Japon otomotiv devi Toyota’nın Türkiye'de ürettiği modellerden birisi olan C-HR Hybrid'in fiyatı gelen son zamlarla birlikte 1 milyon TL'nin üzerine çıktı. Otomobili almak isteyenler bir kez daha düşünmeye başladı. 

Toyota C-HR, Toyota tarafından 2016 yılında tanıtılan bir crossover SUV modelidir. "C-HR" kısaltması, "Coupe High Rider" anlamına gelir ve aracın coupé benzeri tasarımı ile yüksek sürüş pozisyonu arasındaki bir dengeyi vurgular.

Aracın tasarımı oldukça dikkat çekicidir ve sıradışı hatları ile öne çıkar. Ön farlar, LED gündüz farları ve krom kaplamalarla birleştirilmiş bir ızgara ile donatılmıştır. Arka tasarımı da aynı şekilde çarpıcıdır ve yüksek yerden yüksek arka spoyleri ile birleşir.

Toyota C-HR Hybrid 2023 Mayıs fiyat listesi; Artık bu kadarı da çılgınlık

C-HR, iç mekanında da yüksek kaliteli malzemeler ve ileri teknoloji özellikleri ile donatılmıştır. 8 inçlik dokunmatik ekranlı bir bilgi-eğlence sistemi, geri görüş kamerası, akıllı anahtarsız giriş, çift bölgeli otomatik iklim kontrolü ve deri koltuklar gibi özellikler standart olarak sunulur.

Aracın güç kaynağı olarak, 1.8 litrelik bir benzinli motor veya 2.0 litrelik bir hibrit motor seçenekleri bulunur. 1.8 litrelik motor 122 beygir gücü üretirken, 2.0 litrelik hibrit motor 184 beygir gücü üretir. Ayrıca hibrit versiyon, şehir içi sürüşlerde daha yüksek yakıt verimliliği sağlar.

Toyota C-HR, güvenlik açısından da oldukça iyi donatılmıştır. Standart güvenlik özellikleri arasında otomatik acil frenleme, yaya algılama, şerit takip asistanı ve adaptif hız sabitleyici bulunur. Ayrıca, yüksek yapısal sağlamlık ve bir dizi hava yastığı sayesinde, araç yolcuları için güvenli bir sürüş deneyimi sunar.

Toyota C-HR Hybrid 2023 Mayıs fiyat listesi; Artık bu kadarı da çılgınlık

Toyota C-HR, şık tasarımı, yüksek kaliteli malzemeleri, ileri teknolojisi ve güvenli sürüş özellikleri ile dikkat çekicidir. Crossover SUV segmentindeki rekabetin yoğunluğuna rağmen, C-HR özellikle şehir içi sürüşler için ideal bir seçenek olabilir.

Peki Toyota C-HR Hybrid 2023 Mayıs fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte Toyota C-HR Hybrid 2023 Mayıs fiyat listesi....


Geri Dön