Otomobil

Toyota fiyatları ne kadar? İşte Toyota Yeni Camry'nin 16 Nisan 2022 güncel fiyatı...

Toyota'nın en çok satılan aracı Corolla olarak biliniyor. Ancak marka, bu araçlara alternatif olarak da birçok model üretiyor. Bu modellerden biri ise Yeni Camry. Peki, Yeni Camry'nin fiyatı ne kadar? İşte cevabı... Ancak dolar kurundaki yükselişin ardından en ucuz sıfır araç fiyatları dahi 300 bin TL seviyesine geldi

Türkiye'de bir dönem her vatandaşın cebine göre sıfır araç olması, tüketicide büyük rahatlık yaratıyordu. Ancak dolar kurundaki yükselişin ardından en ucuz sıfır araç fiyatları dahi 300 bin TL seviyesine geldi.

TOYOTA FİYATLARI ARAŞTIRILIYOR

Fiyatların yüksekliğine rağmen vatandaşlar bazı araçlardan vazgeçiyor. Bunlardan biri de Corolla. Ancak Toyota, bu araca alternatif de araçlar üretiyor. Fakat sedan modelinin fiyatı biraz cep yakacak türden.

YENİ CAMRY NE KADAR?

Toyota'nın en beğenilen araçları arasında yer alan Yeni Camry, şu anda güncel olarak 1 milyon 767 bin 50 TL'den satışa sunuluyor.

TOYOTA CAMRY NE KADAR YAKAR?

Yakıt deposu hacmi 70 litre. Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 13.2 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 7.6 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 9.7 lt/100km olarak belirtilmiş.

Euro kurunda son hafta nasıl geçti? Euro kuru bu hafta düşer mi, artar mı?

Petrolün varil fiyatı yükseliyor! Brent petrolde acil durum stokları devreye giriyor!

Dolar bu hafta ne oldu? Dolar gelecek hafta ne olur? Dolar düşer mi, artar mı?