16 / 05 / 2024

Toyota'nın efsane otomobili Corolla yenilendi! İşte yeni Toyota Corolla'da dikkat çeken detaylar ve güncel satış fiyatı

Toyota'nın efsane otomobili Corolla yenilendi! İşte yeni Toyota Corolla'da dikkat çeken detaylar ve güncel satış fiyatı

Yılların efsanesi  Toyota Corolla, her zamanki şıklığını ve konforunu korurken, yeni 5. nesil hibrit teknolojisi, üst düzey güvenlik ve gelişmiş teknolojik donanımları ile yüzünü geleceğe çevirdi. Peki yeni Toyota Corolla'nın fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...



Yolculuklar artık daha da keyifli!

Türkiye'de de oldukça tutulan Toyota'nın efsane otomobili Corolla yenilendi. Yeni Toyota Corolla geçmişin kodlarına sadık kalırken, hibrit teknolojisi ve üst düzey donanımlarıyla geleceğin de vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. Prestijli ve modern tasarımı, konforlu iç mekanı, gelişmiş güvenlik ve teknolojik özellikleriyle yeni Corolla'yla yolculuk yapmak artık çok daha keyifli bir hal alıyor.

Yeni nesil hibrit teknolojisi

Yeni Corolla Hybrid, yeni nesil hibrit teknolojisi sayesinde benzersiz ve çok daha güçlü bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni Corolla Hybrid, 5. nesil hibrit teknolojisine sahip 1.8 litre motoru; hem daha yüksek bir performans sunuyor hem de düşük yakıt tükerimi ve CO₂ emisyonuyla çevreye verdiği zararı minumuma indiriyor.

Toyota nın efsane otomobili Corolla yenilendi! İşte yeni Toyota Corolla da dikkat çeken detaylar ve güncel satış fiyatı

Üst düzey teknoloji

Yeni Corolla, yeni 10.5 inç multimedya ekranı ve kablosuz Apple Car Play özelliği ile eğlenceli yolculukların garantörü olurken kablosuz şarj ünitesi ile de telofonu şarj etme imkanı sunuyor.

Yolculuk boyunca yeni 12.3 inç renkli dijital gösterge ekranı ile gerçek zamanlı sürüş verilerini eş zamanlı olarak sürücüler takip edebiliyor. 

Daha güvenli bir yolculuklar

Yeni Corolla, yolculuk süresince sürücüsüne destek oluyor ve en gelişmiş aktif güvenlik özelliklerine sahip 3.nesil Toyota Safety Sense Akıllı Güvenlik Sistemi ile yolcularına güven veriuyor. Toyota Safety Sense’in en yeni jenerasyonuna sahip Yeni Corolla'nın sürüş asistanı ve park destek asistanı sistemleri sayesinde daima tüm yolcuların güvenliği ön planda tutuluyor.

Yeni Corolla'da ayrıca Ön Çarpışma Önleyici Sistem (PCS), Arka Koltuk Hatırlatıcı, Proaktif Sürüş Desteği, Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (ACC), Güvenli Çıkış Asistanı (SEA), Acil Durum Sürüş Durdurma sistemi (EDSS), Kör Nokta Uyarı Sistemi (BSM) gibi pek çok özellik sürücüye yolculuk esnasında yardımcı oluyor.
Peki yeni Toyota Corolla'nın açıklanan güncel fiyatı ne kadar? İşte Toyota Corolla, 4 Nisan 2023 fiyat listesi....


 


Geri Dön