29 / 04 / 2024

Trabzon Botanik Park 9 Temmuz'da görücüye çıkıyor!

Trabzon Botanik Park 9 Temmuz'da görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik’i, 9 Temmuz Pazartesi günü görücüye çıkartıyor.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Trabzon Botanik Tanıtım Günleri” ile kısa süre sonra resmi açılışı yapılarak hizmete girecek olan Trabzon Botanik, kentin kanat önderleri ve vatandaşların ziyaretine açılacak. 9-14 Temmuz tarihlerinde icra edilecek olan tanıtım günlerinde Trabzonluların görüş ve önerileri alınarak son çalışmalar şekillendirilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a verdikleri bir sözü daha yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken hemşehrilerini Trabzon Botanik Tanıtım Günlerine çağırdı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre Başkan Gümrükçüoğlu, “Bölgemizde böylesine büyük, böylesine donanımlı, gelenlerin içinde hiç sıkılmadan saatlerde zaman geçirebileceği, eğlenebileceği, öğrenebileceği böyle bir eser daha bulunmuyor. Trabzon Botanik her yönüyle Karadeniz bölgesinde ilk ve tek olma özelliğini taşıyor. 9-14 Temmuz tarihlerinde düzenleyeceğimiz tanıtım günleri ile resmi açılıştan önce bu dev eserimizi halkımızın ziyaretlerine açmış olacağız. Trabzon Botanik Tanıtım Günlerinde STK temsilcilerimizin, siyasi parti temsilcilerimizin, vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak son çalışmalarımızı şekillendireceğiz” diye konuştu.


Geri Dön