28 / 04 / 2024

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çevresi asfaltlanıyor!

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çevresi asfaltlanıyor!

Geçtiğimiz günlerde Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çevre düzenlemesiyle ilgili incelemelerde bulunan başkan Sağıroğlu, vatandaşlarına verdiği sözünü tuttu ve dün hastane çevresinde asfaltlama çalışmalarına başladı...




Trabzon Yomra Belediye Başkanı, Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu seçim çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarına hizmette de dur durak bilmiyor.


Geçtiğimiz günlerde Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çevre düzenlemesiyle ilgili incelemelerde bulunan başkan Sağıroğlu, vatandaşlarına verdiği sözünü tuttu ve dün hastane çevresinde asfaltlama çalışmalarına başladı.


Başkan Sağıroğlu yaptığı açıklamada, “Yomra’mıza her konuda büyük güç katan ve vatandaşlarımıza hizmet eden hastanemizin çevre düzenlemesiyle geçtiğimiz günlerde incelemelerde bulunmuştuk. Vatandaşlarımıza da en yakın zamanda çevre düzenlemesinin yapılacağını ve peyzaj çalışmalarının başlayacağının sözünü vermiştik. Daha erkende başlayabilirdik, ancak hava şartlarının elverişsiz olmasıyla birlikte çalışmalarımıza başlayamamıştık. Nasip bugüneymiş. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun katkılarıyla birlikte asfaltlamamıza başladık. İlerleyen günlerde de peyzaj çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.


Bu gibi hizmetlerimizi ve mega projelerimizi hayata geçirmek için Gümrükçüoğlu’nun kendileri için büyük bir şans olduğunu belirten Başkan Sağıroğlu, “İlçemize onunla birlikte her türlü yatırımı getirebiliriz. 30 Mart’ta da hem bizlere hem de Yomra’nın evladı olan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na destek çıkılması gerek. Hizmet bizim işimiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu.



Maraş Gündem


Geri Dön