27 / 04 / 2024

Trabzon Mobilyacılar Sitesi için imzalar atıldı!

Trabzon Mobilyacılar Sitesi için imzalar atıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’un Arsin ilçesinde hayata geçirilecek Mobilyacılar Sitesi için imzalar atıldı.




Trabzon’un Arsin ilçesinde hayata geçirilecek Mobilyacılar Sitesinin yapımına yönelik protokol bugün imzalandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuyla ilgili olarak, “Trabzon, Türkiye’nin diğer bölgelerinde olan ve bu sanatın mensuplarının oluşturdukları merkezlerin en gözdelerinden birisi olacaktır” diye konuştu.

 

Toplu Konut İdaresinde düzenlenen törende  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ve Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİAD) Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Alper Bektaş tarafından yapım protokolü imza altına alındı. Trabzon milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu ve Salih Cora ile birlikte MOBİAD Üyesi iş adamları da bulundu.

 

Arsin ilçesinde inşa edlecek olan Mobilyacılar Sitesine ilişkin açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, söz konusu merkezin Türkiye’nin her noktasına satış yapan ve komşu ülkelere ihracat gerçekleştiren, iş sahası oluşturan Türkiye’nin en gözde mobilya merkezlerinden biri olacağını belirtti.


Mobilyacılar Sitesi için uzun zamandır çalıştıklarını belirten Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da belediye başkanlığına başladığımız günden beri mobilya sanayini Trabzon’da kökleştirebilecek olan genç müteşebbislere çok önem verdik. Ülkemizin her noktasına satış yapacak, Azerbaycan’dan Ukrayna’ya, İran’dan Gürcistan’a kadar komşu ülkelere ihracat gerçekleştirecek olan büyük bir merkezin Trabzon’da olması için gösterilen gayretlerin önemli bir dönemecinin alınmış olması ve yatırımın başlayacak olmasından büyük sevinç duyuyorum” dedi.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön